2de Provinciale ontmoeting U9-U11-U13 Geetbets op 22-02-2020 (2de verslag)

Op 22 februari trokken wij met 22 judoka’s naar het tornooi te Geetbets .Voor de helft was dit de eerste kennismaking met het wedstrijdjudo. De meesten slaagden er in om toch een wedstrijd te winnen . Zij ondervonden dat het wedstrijdjudo toch wel iets meer is dan een randori op de mat in de club. Toch mogen we tevreden zijn over de resultaten en werd er ook mooie judo getoond. Thor, Saja en Mats en Noah waren de uitblinkers in hun reeks en zij werden met enkele mooie worpen en houdgrepen dan ook eerste in hun poule.

U11

Simon en Ward wonnen 1 wedstrijd in hun poule . Bij Simon wonnen 2 andere judoka’s ook maar 1 wedstrijd. Daar Simon de lichtste was werd hij toch nog 2de in zijn reeks , Ward derde. Thor kwam sterk voor de dag en won 2 wedstrijden. Nio deed zijn eerste keer  mee. Hij miste nog wat ervaring en liet zich telkens verassen. Hij werd derde. Thor werd eerste in zijn poule. Imrane  , Toon en Sophia moesten  2 keer kampen. Zij lieten  zich verassen in de eerste wedstrijd doch in hun  tweede kamp vloerden zij hun  tegenstander met een mooie ipon. Voor hun debuut bij de  U11 behaalden zij alle 3 een mooie  tweede plaats .Saja liet heel mooie judo zien. Zij won alle drie haar kampen en werd eerste. Lila zat in een sterke poule. Zij slaagde er in om 1 wedstrijd te winnen en werd derde .

U13

Pepijn , was even uit door gezondheidsproblemen en miste nog wat wedstrijdritme . Hij werd derde in zijn reeks. Christopher verloor zijn eerste kamp en gaf forfait voor de volgende kampen . Hij werd dan ook laatste in zijn poule. Tamim koos voor verdedigend judo te brengen en werd telkens op de counter gepakt. Hij werd derde in zijn poule. Enkel Noah toonde zijn vorm en won al zijn wedstrijden met ipon. Noah werd eerste in zijn poule

U9

Alexia, Ranya en Kenza maakten voor de eerste maal kennis met het wedstrijdjudo. Alexia en Kenza kwamen in dezelfde poule uit. Kenza won van Alexia. Kenza werd tweede en Alexia derde .Ranya, Seth en Magdy konnen elke 1 wedstrijid winnen en werden derde in hun reeks . Rayane werd eveneens derde in zijn reeks. Mats won alle drie zijn kampen op schitterende wijze en werd eerste in zijn poule.

Uw coachen van dienst Jan en Renaud en Nikita