Start trainingen op 15/09/2020

Beste judoka’s,

Onder voorbehoud van eventueel wijzigingen van de coronamaatregelen en om organisatorische redenen gaat judoclub Lennik op dinsdag 15 september 2020 terug van start met de trainingen.
Het uurrooster en de locatie van de trainingen blijven ongewijzigd.

De goede gezondheid van onze judoka’s en hun familieleden is één van onze prioriteiten.
Daarom nemen wij enkele noodzakelijke maatregelen om de trainingen zo veilig mogelijk te laten verlopen.
We rekenen hiervoor op uw hulp en begrip.

*Alle personen ouder dan 12 jaar dragen een mondmasker zodra het gebouw betreden wordt.
Het mondmasker wordt enkel afgezet op de mat tijdens de training.
*De ouders (of familieleden) die hun kind komen afzetten of ophalen verzoeken wij enkel het sas te betreden. Enkel de judoka betreedt het trainingslokaal.
Aan de toegangsdeur zal een lid van de judoclub u verder helpen. De judoka’s noteren hun aanwezigheid op de daarvoor voorziene lijst.
*Wanneer iemand voor u in het sas aanwezig is, verzoeken wij even om buiten te wachten. Hanteer ook buiten de afstandsregel.
*Bij het betreden en het verlaten van het trainingslokaal worden de handen ontsmet met een ontsmettingsgel die we ter beschikking stellen.
*Ouders (of familieleden) die tijdens de training ter plaatse blijven wachten kunnen plaatsnemen in de daarvoor voorziene ruimte. Er zullen stoelen geplaatst worden op voldoende afstand van elkaar. We vragen om gedurende de training te blijven zitten en de afstand te bewaren. Hun aanwezigheid wordt genoteerd (naam en gsm-nummer) op de daarvoor voorziene lijst.
*Douchen kan ter plaatse aangezien het gescheiden, individuele ruimtes zijn. Aangeraden blijft om thuis te douchen.
*Kom reeds in judopak naar de training. Zo vermijden we dat er teveel volk in de kleedkamer aanwezig is.
*De matten zullen telkens na de training ontsmet worden.
*Tijdens het wachten op de aanvang van de training blijft u op de daarvoor voorziene plaats. Er mag geen contact zijn tussen judoka’s van verschillende groepen.
*Als u ziek bent blijft u thuis.
*Als u rechtstreeks in contact bent geweest met een persoon die positief is getest op Covid verzoeken wij om 14 dagen niet naar de training te komen.
*Indien uzelf als judoka of bezoeker positief bent getest, dient u dit onmiddellijk telefonisch te melden aan de voorzitter Tielemans Joeri (0477/735869).

Hopelijk tot binnenkort op de mat,

Het bestuur judoclub Lennik