U13 ontmoeting in Gooik

Zaterdag 5 oktober 2013

Liying kwam in een poule terecht met 2 meisjes die toch 4 à 5 kilo zwaarder wogen dan zij, foutje in de organisatie… Liying verloor haar 1e wedstrijd met wazari en een houdgreep. Ook de 2e wedstrijd kon Liying niet winnen. Ze bezeerde zich aan het hoofd en mocht even gaan bekomen bij het Rode Kruis. Alles ok met Liying, ze eindigde op een 3e plaats.

Bryan Jeetun won vlot zijn 3 wedstrijden. 1e met Ippon, 2e met een yuko en een houdgreep en 3e met 2x yuko. Een welverdiende 1e plaats voor Bryan!

Als laatste was Jan Panneels aan de beurt. Jan die niet erg uigeslapen was(het was te leuk aan zee!), ging er toch wel voor! Jan won de 1e wedstrijd met een mooie Ippon na 15 seconden. De 2 volgende wedstrijden won hij met houdgreep. Een knappe 1e plaats voor Jan!

In het eindklassement eindigde Lennik toch op een mooie 4e plaats in de ranking van Brabant. Volgende keer eindigen we zeker enkele plaatsjes hoger!!

Bedankt aan alle judoka’s die deelnamen aan de wedstrijden die meetelden voor de ranking. Hoe meer pupillen en miniemen we mee laten vechten, hoe meer kans op een 1e plaats, en hoe meer kans op die mooie beker!!

Coach Inge